Qui som?

El Club d’Esplai Sant Feliu és una entitat sense afany de lucre amb un projecte educatiu propi i orientat als infants i joves de la nostra ciutat. Fem activitats molt diverses cada any tant pels grups com de caràcter més popular. Les diferents edats s’estructuren en grups dinàmics envoltats de valors de convivència positius i tan necessaris avui dia. L’amistat, el companyerisme i sobre tot la felicitat són presents en totes les nostres activitats. També fem Casals de Vacances: al Nadal, a Setmana Santa, al Juliol i al Setembre. Festes Populars: Tardor, Castanyada, Nadal, la Revista, Carnaval, Primavera, Animacions Musicals i Pallassos…

Què ens caracteritza?

De la primera fins a l’última de les activitats que oferim han d’anar arrelades a la nostra manera de fer:

  • Tracte proper i personalitzat, les gestions poden ser múltiples però les persones són el més important, així com la dedicació a elles que demostrin els resultats de les activitats, les necessitats específiques, la capacitat de captar les sensibilitats…
  • Activitats de qualitat, propostes dissenyades amb curs, criteris pedagògics de qualitat i amb una organització acurada i eficaç.
  • Treball seriós que respon a les situacions actuals i demandes reals dels subjectes als que van dirigides les activitats. El sentit de la responsabilitat i la seriositat per garantir la millor de les actuacions segons els moments actuals.
  • Equip de Monitors i equip humà involucrat amb el Projecte de l’esplai i amb el compromís de transformar la nostra societat. Els Monitors de l’esplai realitzen un treball rigorós i es formen en les escoles oficials per tal d’obtenir la titulació necessària per realitzar les activitats. Un dels objectius de l’esplai Sant Feliu és potenciar el nostre planter de monitors i per aquest motiu treballem per fer possible el relleu generacional amb els joves de l’esplai.