Què fem?

Gestió de casals de vacances
A l’esplai Sant Feliu gestionem íntegrament casals en èpoques de vacances escolars com el Nadal, Setmana Santa, Estiu i Setembre.

Festes populars
El calendari escolar i de les festes populars és molt ampli i divers. A l’esplai realitzem l’animació de festes infantils i musicals així altres espectacles com Actuacions de Pallassos, Titelles, Grans Jocs, Inflables , Gimcanes a gran escala… o qualsevol altre concepte d’animació que poguéssim personalitzar. Cada estació té les seves festes particulars: La Castanyada, el Halloween, el Nadal i les seves tradicions, el Carnaval i l’arribada de la Primavera, l’estiu i les Festes de Fi de curs… un ampli ventall de possibilitats per dinamitzar la vida del lleure dels infants i joves.

Animació musical
Plantegem amb l’animació musical una sèrie de jocs i dinàmiques acompanyades de música que fan esdevenir aquests moments molt divertits.

Animació amb pallassos
Els pallassos esdevenen uns personatges molt engrescadors que fan passar els infants moments plens de disbauxa i transportar-nos a situacions sense sentit fomentant l’alegria el bon humor de tots els participants.

Danses i cançons en directe
Durant l’animació amb danses i cançons oferim música en directe on plantegem danses infantils tradicionals per fer ballar i cantar a tothom.

Altres activitats
A més, a l’esplai fem activitats de dissabtes, Activitats diàries, Sortides i colònies, Activitats especials i Projectes vinculats a AMPES i escoles.