SORTIDES

Les sortides temàtiques formen part de l'activitat habitual dels grups de dissabte. Creiem que proporcionen als infants experiències vivencials que els fan créixer com a individus.

Intentem que les sortides tinguin cabuda dins del centre d'interès que treballem amb els grups dissabte rere dissabte per tal que tot tingui un fil conductor comú.

 
Sortides a Parcs del Baix Llobregat

A l'Esplai ens agrada fer sortides de proximitat i hem descobert un gran teixit de parcs per gaudir i jugar ben a prop de casa. Ens encanta anar a Torreblanca i a Can Mercader!

Sortides al Medi Natural

Un dels nostres objectius a l'Esplai es gaudir i cuidar la Natura, per aquest motiu, sovint els grups ens escapem a la muntanya! Pujem a la Salut els més petits, els més grans fins la Penya del Moro. Ens encanta passejar pels boscos de Collserola!

Sortides Culturals

Els nois i noies de l'Esplai sortim cada cop que podem i ens agrada tant anar al medi natural com fer sortides culturals com al Parc Güell, a Monjuic o passejades per Barcelona.

Sortida a la Bolera
Els més grans també gaudeixen de sortides lúdiques, de tant en tant s'ho passen d'allò més bé fent unes partides a les Bitlles o al Laser Tag
Sortida al Cinema

Els més grans de l'Esplai també viuen les seves activitats amb un altre ritme, és per això que sortides al Cinema els proporcionen un fantàstic espai de relació interpersonal i un temps d'esbarjo molt distès i relaxat.

Sortida a La Molina - Families

Les families dels infants també són part important de la Família de l'Esplai i compartir amb totes les families un espai de relació i diversió ens omple d'orgull i satisfacció. Per aquest motiu esperem repetir aviat una sortida general com la que vem gaudir a la neu.

 
Colònies

Les Colònies són una de les activitats més important, a tots els nivells del Projecte General de Curs de l'Esplai amb unes característiques ben especials i específiques.

A l'Entitat es manté la voluntat de tractar totes les diferents activitats amb el mateix status a l'hora d'incorporar-les o no al Projecte Global de curs. Però cal constatar que les Colònies representen una forma molt especial de convivència, una activitat “patrimonial”, molt emotiva, molt intensa, molt real i veritablement entranyable per tots els cors de les persones que la viuen.

 
Colònies Esplai

Cada any els grups tanquen el curs amb unes esperades colònies. Unes experiencies inolvidables per tots i totes, tant infants com monitors.

Colònies Esplai Grups de Grans

Els més grans sovint fan colònies amb activitats una mica més potents i arriscades on l'adrenalina és vital!

Colònies a Escoles

L'esplai Sant Feliu ofereix a escoles i AMPAS la possibilitat de gestionar integrament les seves colònies. Aquest és el cas de l'Escola Gaudí, que una vegada més va dipositar en l'Esplai Sant Feliu la gestió de les colònies de fi de curs pels nois i noies de 6è, que els encanta anar a la Vall de Nuria.