QUE FEM ?
 
Gestió de Casals de Vacances
A l'Esplai Sant Feliu gestionem integrament casals en epoques de vacances escolars com al Nadal, Setmana Santa, Estiu i Setembre.
Festes populars
El Calendari escolar i de les Festes Populars és molt ampli i divers. A l'Esplai realitzem l'Animació de Festes Infantils i musicals així altres espectacles com Actuacions Pallassos, Titelles, Grans Jocs, Inflables , Ginkanes a gran escala...o qualsevol altre concepte d'Animació que poguéssim personalitzar.Cada estació té les seves Festes particulars: La Castanyada, el Halloween, el Nadal i les seves tradicions, el Carnaval i l'arribada de la Primavera, l'estiu i les Festes de Fi de curs...un ampli ventall de possibilitats per dinamitzar la vida del lleure dels infants i joves.
Animació Musical
Plantegem amb l'animació musical una sèrie de jocs i dinàmiques acompanyades de música que fan esdevenir aquests moments molt divertits.
Animació amb Pallassos
Els pallassos esdevenen uns personatges molt engrescadors que fan passar els infants moments plens de disbauxa i transportar-nos a situacions sense sentit fomentant l'alegria el bon humor de tots els participants.
Dances i Cançons en Directe
Durant l'animació amb danses i cançons oferim musica en directe on plantegem danses infantils tradicionals per fer ballar i cantar a tothom.
Altres Activitats