El grup de Joves de l' esplai Sant Feliu , esta format per Joves. Un dels nostres objectius principals és que els noies i noies d'aquest grup es diverteixin i puguin compartir experiències vitals en un ambient lúdic.

Els monitors del grup intentem educar en el temps lliure, a traves d'activitats en les que la transmissió de valors és essencial . Valors com : el sentiment de grup, ser companys els uns dels altres, la solidaritat dels uns als altres i amb l'entorn, la feina en equip, el respecte, siguin essencials per a la convivència del grup. Així poder oferir eines suficients per al desenvolupament personal i col·lectiu.

Per aconseguir aquesta fita realitzem sortides de cap de setmana, excursions, dinàmiques de grup, activitats d'interior, colònies i tot això dotat d'una gran dosis d'humor, que tant ens fa falta.

Us animem a tots i a totes a que us deixeu caure pel nostre Esplai i pugueu gaudir junt amb nosaltres de les nostres activitats i els nostres moments en comú que de ben segur no oblidareu!

SI ETS JOVE I TENS GANES DE DIVERTIR-TE VINE A L'ESPLAI SANT FELIU!! US ESTEM ESPERANT!

L'AGENDA DE JOVES
Dissabte 15 Desembre
Benvolgudes famílies,

Aquest Dissabte el grup de JOVES faran la primera activitat de 16h a 18h , al Centre Cívic Mas Lluí.


Us esperem a tots/as!
Dissabte 1 Desembre
Dissabte 27 d'Octubre

Benvolgudes famílies,


Aquest Dissabte el grup de JOVES faran activitat especial! Sortida a Vallvidrera de 10.30h a 17h.

SORTIDA: ESTACIÓ 10.30H

ARRIBADA: ESTACIÓ 17.00H

CAL PORTAR: Dinar, aigua,berenar, roba còmode i gorra.

 

Recordeu famílies! Aquest Dissabte, farem la reunió de famílies al Centre Cívic Mas lluí, a les 17.30h per parlar del viatge a Disneyland País.

És imprescindible l'assistència aquesta reunió si es vol participar al viatge, en cas de no poder assistir a la reunió haureu de parlar amb els monitors abans de la reunió.

Moltes gràcies.

ATENCIÓ!! INFORMACIÓ IMPORTANT:

EL DISSABTE 3 DE NOVEMBRE, RECORDEU QUE NO FEM ACTIVITAT.

Us esperem a tots/as!

Dissabte 13 d'Octubre

Benvolgudes famílies,

Aquest Dissabte el grup de JOVES participarà al correfoc de les festes de la tardor, us informaran els monitors durant aquests dies.

Us esperem a tots/as!

Dissabte 29 de Setembre

Benvolgudes famílies,

Aquest Dissabte el grup de JOVES faran la primera activitat de 16h a 19h , al Centre Cívic Mas Lluí.

Avís important!! ! Les activitats d'aquest curs seran al Centre Cívic Mas Lluí i l'horari serà de 16h a 19h . Pot variar segons el calendari que trobareu a la portada de la pàgina web o segons la programació de cada grup.

Us esperem a tots/as!

Benvinguts al NOU CURS 2017-2018

Benvolgudes famílies de Joves,

L'equip de Monitors i Monitores del Club d'Esplai Sant Feliu us donem la benvinguda al nou curs 2018-2019. Ja estem treballant en les activitats del nou curs i tenim moltes ganes de veure-us a tots i totes.

 

NOUS HORARIS CURS 2018-2019

PROPOSTA CALENDARI CURS 2018-2019

 

Farem una primera trobada Dissabte 29 de Setembre de 16:00h a 18:00h. Us esperem a tots i totes... NO US HO PERDEU!!!!!