LOCAL FALGUERA

A l'Entitat del Club d'Esplai Sant Feliu ja portem uns anys amb una estructura d'activitats diàries extraescolars que s'amplia i millora any rere any. Aquestes activitats molt diverses tenen com objectiu comú dinamitzar un espai lúdic i educatiu del lleure dels nens i nenes després del temps de l'Escola, així com continuar treballant en relació als valors d'educació integral de l'Ideari.

Treballem a través del JOC, eina fonamental i amb altres recursos com els Centres d'Interès, històries ambientades amb personatges, tècniques i habilitats en continguts específics de l'àmbit artístic, expressiu i creatiu.

Dintre d'aquesta estructura setmanal proposem un funcionament diferent per a cadascuna de les activitats, segons els grups d'edats, els dies en què es fan i el lloc de la seva ubicació. Les activitats es presenten amb un programa específic que pot arribar a totes les edats, des de P3 a 6è.

Els educadors que treballen defensant el Projecte del lleure tenen molt anys d'experiència i un ampli ventall de recursos per a garantir la dinamització i la qualitat pedagògica de les diferents activitats extraescolars.

A més al Local Falguera volem oferir-vos també les activitats d'Esplai els Dissabtes a la tarda i una programació regular d'espectacles de titelles i animació els Dissabtes al matí.

Benvinguts al NOU CURS 2017-2018

Benvolgudes famílies,

L'equip de Monitors i Monitores del Club d'Esplai Sant Feliu us donem la benvinguda al nou curs 2017-2018. Ja estem treballant en les activitats del nou curs i tenim moltes ganes de veure-us a tots i totes.

Farem una primera trobada dissabte 30 de Setembre de 16:00h a 19:00h. Us esperem a tots i totes... NO US HO PERDEU!!!!!

 

ACTIVITATS DIARIES:

 

 

 

ACTIVITATS DIÀRIES DEL CURS 2017-2018

INSCRIPCIONS OBERTES!!!

El nostre objectiu: oferir un petit servei d'una gran manera
Per a més informació sobre les activitats diàries podeu consultar l'apartat de "Activitas diàries" o bé fent clic aquí.