ACTIVITATS ESPECIALS

El Calendari escolar i de les Festes Populars és molt ampli i divers. A l'Esplai adaptem les nostres activitats a dates senyalades com poden ser la Castanyada, Nadal, Caga Tió, Carnestoltes, etc.

 
Festes de Tardor 2015

La nostra ciutat Sant Feliu es vesteix de gala per celebrar la seva festa major. Els grups de l'Esplai gaudeixen aquestes festes a la seva manera. Els més petits reben la visita d'un diable i visiten les Bèsties de Foc. Per un altre banda, els més grans s'enfronten a tot el bestiari participant en el Correfoc.

   
 
Castanyada i Halloween 2015

Aquesta festa dona la Benvinguda oficial a la Tardor i a l'Esplai ho celebrem amb dos grans esdeveniments. Els més petits reviuen la tradicional història de Maria Castanyera i els grups més grans fan l'activitat més terrorífica de l'any, la Festa de Halloween.

 
 

Caga Tió 2015

Al final del primer trimestre l'Esplai rep la visita del Caga Tió que arriba molt petitet i amb molta gana. Els nois i noies de l'Esplai li donem de menjar allò que més li agrada, dolços i fruites per tal que desprès ens cagui bons caramels. I els més grans... sopar de gala i activitats especials.

 
 
 
Carnestoltes 2015

Per Carnaval tot s'hi val! I a l'Esplai ho sabem molt bé. Al curs 2014-2015 vem celebrar tota una jornada carnavalera amb festa de disfresses al Barri Falguera on tota la ciutat va gaudir de una festa infantil ben divertida!!

   
 
 
Merendola Local Falguera 2014

Despres d'una visita genial a La Nau per conèixer més d'aprop l'imaginari de la nostra ciutat les famílies ens preparen el berenar.

   
 

Sortides de Grups

Els grups tenen l'oportunitat de fer sortides especials!